Aceasta optiune va reseta pagina principala restaurand categoriile widgeturile inchise.

Reseteaza

Don Castor Gradinita & After-School

Don Castor Gradinita & After-School

Adresa: Str. Gheorghe Pop de Basesti nr. 17, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0757.073.929 / 021.642.12.74

Email: contact@doncastor.ro

Web: www.doncastor.ro

Gradinita este autorizata de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Prezentare gradinita: Don Castor este o gradinita particulara cu program prelungit & afterschool, ce isi desfasoara activitatea in sectorul 2, zona Foisorul de Foc, aflata in apropiere de centrul orasului Bucuresti.

Program de functionare:
7:30 – 13:30 Program normal
7:30 – 18:00 Program prelungit
12:00 – 18:00 After-School

Limitele de vârsta ale copiilor: 1 an și 8 luni – 9 ani

Grupele de copii:
Mini: 1 an și 8 luni – 3 ani
Mică: 3 ani – 4 ani
Mijlocie: 4 ani – 5 ani
Mare: 5 ani – 6 ani
After-School: 7-10 ani

Personal conducere: Oana Balan – Manager

Spatii: Sediul Don Castor Gradinita & After-School este amenajat intr-o vila (demisol, parter, etaj si mansarda), construita in anul 2005, cu o suprafata utila de 410 mp. Locatia dispune de sali de clasa pentru fiecare grupa in parte, amenajate si dotate la un inalt standard de calitate, in conformitate cu normele impuse de autoritatile desemnate de stat pentru autorizarea si avizarea institutiei de invatamant prescolar, dormitor separat, cabinet medical, un grup sanitar pentru adulti, trei grupuri sanitare pentru copii, sala de mese si spatiu de joaca amenajat in interior.

Curte exterioara: Curte special amenajata pentru spatiu de joacã cu suprafatã de 180 mp.

Limbi straine: Engleza
În cadrul activităților incluse în taxa de școlarizare se va respecta Curriculum-ul Național pentru Învăţământul Preşcolar, la care se adaugă un program intensiv de studiu al limbii engleze (zilnic).

Activități extrașcolare: Vizite la muzee, teatre, circ, teatru de păpuși în grădinița, ferma animalelor, grădina zoologică, grădina botanică. Organizăm: Petrecere de Halloween (octombrie), Serbarea de Crăciun (decembrie), Serbarea de sfârșit de an școlar (iunie) și altele.

Cursuri optionale:
Curs de limba spaniola, Curs de limba germana, Dans modern/aerobic, Dansuri populare, Balet, Muzica (Orga/Pian), Pictura, Modelaj, Sah, Karate

Serbari si evenimente: Don Castor Gradinita & After-School oferă copiilor posibilitatea de a-şi sărbători ziua de naştere în weekend cu invitaţi.

Materiale didactice şi echipamente: Materialele didactice au fost comandate prin raportare la Normativul de dotare minimala pentru Invatamantul Prescolar.

Vacante: Don Castor Gradinita & After-School este deschisa pe tot parcursul anului.

Servicii medicale: Asistenta medicală face zilnic evaluarea stării de sănătate a copiilor și asigură respectarea regulilor de igienă și sănătate în grădiniță. De asemenea grădinița are contract cu medic pediatru, care consultă copiii periodic.

Related Posts with Thumbnails

Lasa un raspuns