Aceasta optiune va reseta pagina principala restaurand categoriile widgeturile inchise.

Reseteaza

Gradinita Puiutul Pufos

Gradinita Puiutul Pufos

Adresa: Bucuresti, Sector 3,
Str. Buteica Marius Emanoil, Nr. 30

Contact: 021.344.00.10

Punct de reper: Zona Dristor

Related Posts with Thumbnails

5 Comentarii

  1. Eu l-am avut pe pitic la grupa mare la domnisoara Andreia si am fost foarte incantata. Au limba engleza inclusa in pretul gradinitei si doamnele fac cu ei in fiecare zi, iar faptul ca in grupa sunt maxim 10 copii, in asa fel incat domnisoarele se pot ocupa de fiecare in parte este mare lucru. Nu se doarme si nu se mananca in sala de clasa i fiecare clasa are sala ei de baie.

  2. Mara Popescu

    fiul meu Luca a inceput deja al doilea an de gradinita la Puiutul Pufos. sunt foarte multumita de ce i se ofera acolo, ma bucur ca Luca o simpatiseaza f mult pe dna educatoare, imi place ca micii studenti sunt scosi in curte, la joaca, imi place ca au baie proprie la sala du curs, ma bucur ca pe perioada verii au fost la cursuri de innot.

  3. fetita mea merge la gradinita Puiutul Pufos si se simte foarte bine acolo. o iubeste pe dr educatoare, se intelege bine cu ceilalti copii. am ales aceasta gradinita pt ca mi-a placut locatia: clasa cu baie proprie, dormitorul si sala de mese separate, bucatarie proprie, copii putini in grupa 10, copiii sunt supravegheati permanent (inclusiv cand dorm sau maninca), ies in curte .

  4. ps: o bila alba si pt activitatile “cultural-distractive”: mers la teatru, zoo, muzee, Atelierul Olarului, excursii in diverse locuri(au fost chiar si la Dinsneyland Paris).

  5. georgiana

    Marina merge deja de un an la Puiutul Pufos si este indragostita de gradinita si de doamna. Noroc ca gradinita functioneaza si vara, ca nu stiu cum o lamuream cu nu mai are unde sa mearga! O recomand calduros, la fel ca ca si cele care au scris pana acumĀ 

Lasa un raspuns