Aceasta optiune va reseta pagina principala restaurand categoriile widgeturile inchise.

Reseteaza

Children Tour For Education

Children Tour For Education dezvolta programe educationale si recreative pt copii: activitati extrascolare, vizite, excursii si tabere, organizare serbari, petreceri, ateliere de creatie si alte evenimente pt copii, in cadrul unui proiect mai amplu de educatie culturala, estetica, tehnica si industriala, numit Children Tour: The Factory, adresat copiilor intre 4 si 18 ani. Scopul este de a putea alege constient, in viitor, o meserie care sa se transforme pentru acestia in pasiune. Cei mai multi dintre noi punem pasiune in ceea ce facem si rezultatele se vad, chiar daca sunt o picatura intr-un ocean. Proiectul consta intr-o serie de vizite la unitati de productie din diferite industrii, vizite in care copiilor li se va prezenta procesul de fabricatie si implicarea fiecarui membru al echipei in acest proces, utilizand un limbaj adecvat categoriei de varsta din care fac parte copiii.

Vi, 23.09.2011Vizita la Ferma de Vacute si la Cresa de Vitelusi – Avem posibilitatea de avedea cum arata o vacuta in realitate, de a afla de ce aceste vacute, desi sunt rasa Holstein (ca si vacuta Milka), nu sunt de culoare mov, ce mananca ele si la ce interval de timp, cum sunt ingrijite ca sa dea cel mai bun lapte. Totodata, vizitam si Cresa de vitelusi si aflam cum sunt ingrijiti acestia, ne amuzam vazand ca tarcurile lor seamana cu patuturile de bebelusi, aflam pana la ce varsta sunt vitelusii hraniti cu biberonul. La final, suntem invitati sa degustam delicioasele produse lactate (lapte cu ciocolata, iaurturi de fructe, iaurturi cu cereale, etc.).

Sa, 24.09.2011Excursie la Campina – Se viziteaza: Castelul „Iulia Hasdeu”, supranumit „Templul Spiritului”, Casa Memoriala „Nicolae Grigorescu”, ruinele „Micului Trianon”, Palatui Cantacuzino din Floresti, Acvariul Ploiesti, Lacul Doftana si peValea Doftanei, Barajul Paltinu, Baile Telega. Pretul include transportul dus-intors si intrarea la obiectivele turistice si culturale.

Lu, 26.09.2011Vizita in culisele Teatrului Odeon – Astazi vizitam culisele Teatrului Odeon: condusi de unul dintre actorii teatrului, intram in culise, urcam pe scena, mergem in cabinele actorilor, in sala de repetitii, in Sala Majestic (unica sala de teatru din Europa care dispune de un tavan glisant), aflam cine trage cortina si cand intervine sufleurul, coboram in Sala Studio (cea cu scena mobila unde in functie de interesele piesei jucate se pot rearanja scena si fotoliile spectatorilor), participam la  jocuri teatrale demonstrative, putem sa ne fotografiem asezati in fololiile din loje sau la balcon, etc.

Pentru informatii suplimenatre va rugam sa accesati http://childrentourforeducation.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Lasa un raspuns