Aceasta optiune va reseta pagina principala restaurand categoriile widgeturile inchise.

Reseteaza

Clubul de joburi

EUjobs – daca va intereseaza si doriti sa va dezvoltati o cariera in cadrul institutiilor Uniunii Europene si nu stiti de unde sa incepeti va asteptam cu interes pe http://clubuldejoburi.wordpress.com sectiunea EUjobs, pentru a va prezenta cele mai bune si mai noi oportunitati de angajare in cadrul Uniunii Europene.

In prezent Clubul de Joburi! va prezinta mai multe posturi pentru care institutiile Uniunii Europene realizeaza concrusuri de recrutare si selectie, printre care va sugeram:

Specialist Arhivistica

Specialist Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC)

Specialist Cooperare si Gestionarea Ajutorului pentru Tarile Terte

In categoria Blogroll! – Blogul de Joburi! puteti gasi descrierea completa a oportunitati de angajare in cadrul institutiilor Uniunii Europene.

Clubul de Joburi! – este un proiect care are ca obiective principale transparentizarea procesului de selectie si recrutare din sectorul public romanesc si din cadrul institutiilor europene, publicarea si promovarea celor mai noi si mai bune oportunitati de angajare din sectorul public si privat, din tara si din strainatate in randul tinerilor, somerilor si persoanelor care sunt in cautarea unui loc de munca, promovarea carierei in functia publica romaneasca si europeana.

Pentru realizarea obiectivelor propuse Clubul de Joburi! – prezinta zilnic oportunitati de angajare in institutiile publice romanesti, institutiile europene, companii/firme private din strainatate (in special UE) si din tara, internship-uri si metode de dezvoltarea carierei.

Vezi lista completa a joburilor! – http://clubuldejoburi.wordpress.com

Aboneaza-te la alerta Clubul de Joburi! pentru a fi la curent cu cele mai noi joburi postate in timp util!
Dupa care iti alegi modalitatea prin care doresti sa primesti alerta: imediat dupa fiecare post; zilnic (recomandat) in intervalul 9.00 – 11.00; sau saptamanal.

Clubul de Joburi – Verde la angajari!

Related Posts with Thumbnails

Lasa un raspuns