Aceasta optiune va reseta pagina principala restaurand categoriile widgeturile inchise.

Reseteaza

Copii si mancarea sanatoasa

Copilul si mancarea sanatoasaCine nu isi doreste ca, copilul sau sa nu manance sanatos? Fiecare dintre noi ne-am lingusit, s-au am incercat cel putin odata sa ii convingem sa manance sanatos. Nu ar fi extraordinar daca ar exista o metoda prin care nu am mai fi nevoiti sa facem acest lucru?

Mananca devreme! Nu asteptati pana cand copilul dumneavoastra manaca ceva dulce, deoarece apoi sigur nu il veti mai convinge ca burtica lui are nevoie de o mancare sanatoara nu doar de dulciuri. Daca totusi nu doreste sa manance si altceva, va puteti impune punctul de vedere, chiar daca pentru moment nu ii va conveni.

Fi-ti siguri ca aveti in camara o mare varietate de fructe si legume. Fiecare copilul prefera anumite fructe si legume, dar o varietate a acestora il va ajuta sa se obisnuiasca cu diferite gusturi si sa se obisnuiasca si cu alte tipuri de mancaruri. Astfel, poti incerca sa combini fructe si legume care ii plac, cu cele care nu ii plac intr-o salata delicioasa de fructe sau legume.

Fii tare! Acest lucru este foarte important pentru a-l putea invata pe copilul tau sa manance sanatos. Spune-i ca asta se serveste la cina si nu are alta posibilitate. I se va face foame si intr-un final va fi nevoit sa manace.

Nu aduce in casa si incearca sa nu consumi nici tu mancare care nu face parte din planul tau de alimentatie sanatoasa. Pentru copilul tau, tu reprezinti un model. Incearca sa il inveti de mic sa faca alegerile bune pentru organismul lui.

Related Posts with Thumbnails

Lasa un raspuns