Aceasta optiune va reseta pagina principala restaurand categoriile widgeturile inchise.

Reseteaza

Promovare gradinita

Am o gradinita si vreau sa apara pe GradiniteBucuresti.eu

Vrei sa oferi gradinitei tale o imagine pe Internet? Sa ai posibilitatea unei promovari eficiente si personalizate? GradiniteBucuresti.eu este portalul dedicat parintilor unde pot gasi informatii despre gradinitele particulare si al gradinitelor de stat din Bucuresti, si alte informatii utile pentru ei si copilul lor.

Cum pot inscrie gradinita mea?

Foarte simplu! Nu trebuie sa completati nici un formular sau sa va pierdeti timpul adaugand datele gradinite dumneavoastra pe site. Tot ce trebuie sa faceti este sa da-ti un e-mail la adresa: office@gradinitebucuresti.eu si va vom contacta in maxim 24h.

Care sunt beneficiile mele?

Gradinita ta va beneficia de o pagina de prezentare personalizata ce va cuprinde:
- text de prezentare al gradinitei;
- formular cu informatii despre gradinita;
- numar nelimitat de poze.
BONUS: Pe GradiniteBucuresti.eu va puteti face cunoscute activitatile si evenimentele din gradinita ta. Puteti publica oricate informatii doriti in sectiunile Noutati si Evenimente.
Pe langa bonusul oferit mai sus, primiti GRATUIT, afisarea unui Banner al gradinitei tale timp de 3 luni pe fiecare pagina si siteului.

Tariful este de: 350 RON / An.

Cum va contactez?

Ne puteti contacta pe E-mail la adresa: office@gradinitebucuresti.eu, prin formularul de contact sau la telefon: 0766.997.792

Va mulltumim!